trupe petrecere

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de trupe petrecere. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


trupe petrecere

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul trupe petrecere fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de trupe petrecere, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Trupa Stelian Petcu este mereu deschisa propunerilor dumneavoastra in procesul de selectia a repertoriului, trupe petrecere avand un renume pe scena muzicii de petrecere si populare, exceland printr-o sonorizare de exceptie.

 

Membrii trupe petrecere pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care cu siguranta va veti aminti toata viata! Apelati cu incredere la serviiciile de trupe petrecere oferite de Stelian Petcu Band.

 

Daca ai nevoie de trupe petrecere, atunci trupa Stelian Petcu Band va poate fi alaturi adaugand culoare muzicala evenimentului dvs deosebit. Formatia acopera un repertoriu impresionant si diversificat ce cuprinde Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere.

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de trupe petrecere pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de trupe petrecere nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com