trupe nunta

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de trupe nunta. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


trupe nunta

Trupa Stelian Petcu este mereu deschisa propunerilor dumneavoastra in procesul de selectia a repertoriului, trupe nunta avand un renume pe scena muzicii de petrecere si populare, exceland printr-o sonorizare de exceptie.

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul trupe nunta fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de trupe nunta, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de trupe nunta pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 

Apelati la Stelian Petcu Band pentru serviciile profesioniste de trupe nunta. Avand turnee efectualte atat in tara cat si in strainatate, trupe nunta Stelian Petcu Band a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian.

 

Trupa Stelian Petcu Band este renumita ca trupe nunta ce si-a insusit experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" pentru 8 ani de zile, trupe nunta participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de trupe nunta nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com