trupa nunta

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de trupa nunta. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


trupa nunta

Stelian Petcu Band este o suma de capacitati artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. Daca ai nevoie de trupa nunta, aceasta echipa este raspunsul la cautarile tale. Nu ezitati!

 

Apelati la Stelian Petcu Band pentru serviciile profesioniste de trupa nunta. Avand turnee efectualte atat in tara cat si in strainatate, trupa nunta Stelian Petcu Band a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian.

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul trupa nunta fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de trupa nunta, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Membrii trupa nunta pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care cu siguranta va veti aminti toata viata! Apelati cu incredere la serviiciile de trupa nunta oferite de Stelian Petcu Band.

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de trupa nunta pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de trupa nunta nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com