solisti nunti

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de solisti nunti. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


solisti nunti

Stelian Petcu Band este o suma de capacitati artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. Daca ai nevoie de solisti nunti, aceasta echipa este raspunsul la cautarile tale. Nu ezitati!

 

Membrii solisti nunti pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care cu siguranta va veti aminti toata viata! Apelati cu incredere la serviiciile de solisti nunti oferite de Stelian Petcu Band.

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul solisti nunti fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de solisti nunti, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de solisti nunti pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 

Apelati la Stelian Petcu Band pentru serviciile profesioniste de solisti nunti. Avand turnee efectualte atat in tara cat si in strainatate, solisti nunti Stelian Petcu Band a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian.

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de solisti nunti nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com