solisti de muzica

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de solisti de muzica. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


solisti de muzica

Apelati la Stelian Petcu Band pentru serviciile profesioniste de solisti de muzica. Avand turnee efectualte atat in tara cat si in strainatate, solisti de muzica Stelian Petcu Band a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian.

 

Daca ai nevoie de solisti de muzica, atunci trupa Stelian Petcu Band va poate fi alaturi adaugand culoare muzicala evenimentului dvs deosebit. Formatia acopera un repertoriu impresionant si diversificat ce cuprinde Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere.

 

Trupa Stelian Petcu Band este renumita ca solisti de muzica ce si-a insusit experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" pentru 8 ani de zile, solisti de muzica participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul solisti de muzica fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de solisti de muzica, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Stelian Petcu Band este o suma de capacitati artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. Daca ai nevoie de solisti de muzica, aceasta echipa este raspunsul la cautarile tale. Nu ezitati!

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de solisti de muzica nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com