petrecere formatie

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de petrecere formatie. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


petrecere formatie

Membrii petrecere formatie pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care cu siguranta va veti aminti toata viata! Apelati cu incredere la serviiciile de petrecere formatie oferite de Stelian Petcu Band.

 

Stelian Petcu Band este o suma de capacitati artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. Daca ai nevoie de petrecere formatie, aceasta echipa este raspunsul la cautarile tale. Nu ezitati!

 

Daca ai nevoie de petrecere formatie, atunci trupa Stelian Petcu Band va poate fi alaturi adaugand culoare muzicala evenimentului dvs deosebit. Formatia acopera un repertoriu impresionant si diversificat ce cuprinde Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere.

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul petrecere formatie fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de petrecere formatie, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Trupa Stelian Petcu Band este renumita ca petrecere formatie ce si-a insusit experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" pentru 8 ani de zile, petrecere formatie participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de petrecere formatie nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com