muzica populara nunti

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de muzica populara nunti. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


muzica populara nunti

Trupa Stelian Petcu Band este renumita ca muzica populara nunti ce si-a insusit experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" pentru 8 ani de zile, muzica populara nunti participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul muzica populara nunti fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de muzica populara nunti, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 

Membrii muzica populara nunti pot concerta la orice eveniment in tara, dar si in strainatate asigurand o atmosfera de dans si de buna dispozitie de care cu siguranta va veti aminti toata viata! Apelati cu incredere la serviiciile de muzica populara nunti oferite de Stelian Petcu Band.

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de muzica populara nunti pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 

Apelati la Stelian Petcu Band pentru serviciile profesioniste de muzica populara nunti. Avand turnee efectualte atat in tara cat si in strainatate, muzica populara nunti Stelian Petcu Band a impartit scena cu artisti consacrati precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Impactul pe care aprecierea publicului, dar si faptul ca marii artisti il admirau a fost definitoriu pentru cariera lui Stelian.

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de muzica populara nunti nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com