formatie nunta

Trupa Stelian Petcu Band va asigura servicii profesioniste de formatie nunta. Aparitiile in cadrul unor emisiuni TV cu rating impresionant o recomanda ca fiind cea mai potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Deasemenea band-ul a urcat pe scena alaturi de nume consacrate precum Maria Dragomiroiu, Elena Merisoreanu, Mirabela Dauer, Madalina Manole, Gabriel Dorobantu, Mioara Velicu, Jean Constantin, Jean Paler, Romica Tociu si Cornel Palade, Dem Radulescu, Dan Spataru, Gheorghe Turda, Aneta Stan etc. Pe langa serviciile muzicale pe care trupa le ofera, se pot adauga deasemenea si servicii de sonorizare performanta, dj-masa mixaj, lasere, lumini, foto, video. Echipa "Stelian Petcu" este deschisa oricarei propuneri, venind in intampinarea dumneavoastra cu cele mai profesioniste servicii, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se simnta exceptional iar evenimentul sa fie unul de neuitat.


formatie nunta

Stelian Petcu Band este o suma de capacitati artistice, repertoriul fiind cuprinzator si bine organizat pe piata de profil, oferind la cererea publicului orice melodie preferata. Daca ai nevoie de formatie nunta, aceasta echipa este raspunsul la cautarile tale. Nu ezitati!

 

Trupa Stelian Petcu Band este renumita ca formatie nunta ce si-a insusit experienta in cadrul orchestrei "Maria Dragomiroiu" pentru 8 ani de zile, formatie nunta participand la numeroase evenimente (receptii, nunti, botezuri, petrceri private, concerte).

 

Optati cu incredere pentru serviiciile de formatie nunta pe care le punem dispozitia dumneavoastra si va vom oferi toate consultatiile in planificarea evenimentului.

 

Daca ai nevoie de formatie nunta, atunci trupa Stelian Petcu Band va poate fi alaturi adaugand culoare muzicala evenimentului dvs deosebit. Formatia acopera un repertoriu impresionant si diversificat ce cuprinde Cafe-concert, Jazz, Classic, Valsuri, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara, populara si de petrecere.

 

Stelian Petcu Band ofera servicii de tipul formatie nunta fiind o echipa bine structurata si formata din dorinta de perfectionare. Participand la evenimente diverse si oferind servicii de formatie nunta, echipa are o experienta impresionanta si va poate fi alaturi la cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra.

 


Pentru mai multe de detalii legate de serviciile de formatie nunta nu ezitati sa ne contactati la:

STELIANPETCUBAND.RO
Tel: 0720.11.20.11
E-mail: stelianpetcu.band@yahoo.com